Artikel

Bestel nu: uniek Diego Memorial Shirt van NR

NR en SANTOS hebben iets gaafs voor je. Het Italiaanse sportmerk NR, beroemd van onder andere de fameuze Napoli-shirts in de jaren ’90, komt met een bijzonder en uniek collectors item: het Diego Memorial Shirt, een samenstelling van alle shirts die Maradona ooit droeg.

NRC0707 2

NR en SANTOS hebben iets gaafs. Het Italiaanse sportmerk, beroemd van onder andere de fameuze Napoli-shirts in de jaren ’90, komt met een bijzonder collectors item. Namens Studio Wesseling ontwierp Floor Wesseling een exclusief shirt, een eerbetoon aan met afstand de allergrootste die ooit een NR shirt heeft gedragen: Diego Armando Maradona. Dit heuse Diego Memorial Shirt is een samengestelde creatie van de shirts van alle teams waar Maradona ooit voor speelde, en is exclusief te bestellen hier bij SANTOS. Onmisbaar in de collectie van jou, als Maradona-fan!


Bestel ‘m nu hier!

Gerelateerd

‘Nog los van het WK: het wemelt hier echt van de stadions’

‘Nog los van het WK: het wemelt hier echt van de stadions’

Artikel

Valt er in Qatar wat te beleven op het gebied van voetbalreizen? Namens het AD volgt SANTOS-hoofdredacteur Sjoerd Mossou vijf weken lang het WK in Qatar. Valt daar, tussen alle kritiek en commotie door, ook nog wat te genieten op het gebied van voetbalreizen en voetbalcultuur? We belden voor een eerste indruk.
Bekijk dit item
De tien bijzonderste 'Nederlandse' WK-stadions

De tien bijzonderste 'Nederlandse' WK-stadions

Artikel

Door de jaren heen is het Nederlands elftal op tal van WK's actief geweest. Maar wat zijn nou bijzondere stadions met een Nederlands WK-tintje? Wij zetten er tien voor je op een rij.
Bekijk dit item
Op zoek naar Oranje: Zo speelden wij

Op zoek naar Oranje: Zo speelden wij

Podcast

Gedurende vijf weken gaan we ‘Op zoek naar Oranje’: we stellen een Oranje-gerelateerd boek centraal en we hebben de schrijver te gast. Dat alles doen we live vanuit Bibliotheek Neude in hartje Utrecht. Als afsluiter van de reeks ontvangen we Arthur van den Boogaard, schrijver van het boek 'Zo speelden wij', waarin hij de Nederlandse voetbalgeschiedenis beschrijft aan de hand van een aantal belangrijke wedstrijden, bekend en onbekend.
Bekijk dit item
SANTOS Football Podcast: Istanbul

SANTOS Football Podcast: Istanbul

Podcast

De SANTOS Football Podcast gaat deze week over een voetbalstad waar de passie door het bloed van 15 miljoen mensen loopt. Een stad liggend in twee werelddelen, met een paar fantastische giganten van clubs en daarnaast ook talloze geweldige, kleine stadionnetjes. Mijn naam is Jean-Paul Rison, en dit is de SANTOS Football Podcast. Vandaag reizen we af naar Istanbul.
Bekijk dit item