Artikel

De leukste tripjes tijdens de interlandbreak

Het voetbalaanbod is tijdens de interlandbreak behoorlijk minder maar niet getreurd, er is nog genoeg voetbal te zien en te bezoeken. SANTOS heeft de mooiste interlands die vanuit Nederland eenvoudig te bezoeken zijn op een rijtje gezet. Met Nederland - Duitsland, wereldkampioen Frankrijk en een aantal opvallende Afrikaanse teams.

De leukste tripjes tijdens de interlandbreak
Nederland - Tsjechie 49611086 BSR AGENCY

Duitsland - Israël

Lijkt het je leuker om Die Mannschaft eens een keer in eigen land in actie zien? Dat kan ook natuurlijk. Op zaterdagavond speelt het Duitse elftal thuis tegen Israël in de PreZero Arena in Sinsheim. Het stadion van Hoffenheim. Een serieus stukje rijden, maar vanuit de grensregio nog best te doen. Kaartjes kun je bestellen op de officiële website van de DFB.

Wereldkampioen Frankrijk in actie

Wil je wereldkampioen Frankrijk eens in het echt zien spelen? Voor de oefeninterland tussen Frankrijk en Zuid-Afrika, aanstaande dinsdag in het Stade Pierre Mauroy in Lille, zijn nog enkele kaarten beschikbaar. Een geweldige mogelijkheid om sterren als Kylian Mbappé, Paul Pogba en Antoine Griezmann eens bij Les Bleus te zien schitteren. De laatste kaartjes koop je op de website van de Franse voetbalbond FFF.

Frankrijk 30880136 BSR AGENCY

Afrikaanse sferen in Kortrijk

Ga je liever voor iets obscuurders? Dat kan ook natuurlijk. Aanstaande vrijdag staat er in het Guldensporenstadion van KV Kortrijk een heuse Afrikaanse voetbalclash op het programma, als om 18:00 uur Zuid-Afrika en Guinee het tegen elkaar op gaan nemen. Je kunt je kaartjes bestellen via de officiële website van KV Kortrijk.

België - Burkina Faso

We blijven in België, want ook voor de Rode Duivels staan er natuurlijk enkele interlands op de rol. Ook een thuiswedstrijd, aanstaande dinsdag tegen Burkina Faso. België speelt voor deze gelegenheid niet zoals gewoonlijk in het wat kille Koning Boudewijnstadion, maar enkele kilometers verderop in het knusse stadion van Anderlecht. Via de website van de Belgische voetbalbond koop je hier je tickets.

45678849 BSR AGENCY 1

Beeld: BSR Agency

Gerelateerd

Rauwe voetbalhistorie in Schotland en Noord-Ierland

Artikel

In Nederland zijn we over het algemeen verwend met mooie en degelijke voetbalaccommodaties. Gelukkig maar, zo slecht hebben we het hier niet. Maar toch heeft het ook wel wat als een stadion er niet meer zo clean uitziet, als de tand des tijds heeft toegeslagen. Leon Janssen Lok trok naar de overkant van de Noordzee en ging op zoek naar de rauwe voetbalhistorie in Schotland en Noord-Ierland.
Bekijk dit item

SANTOS Football Podcast: Europese Awaydays 23/24

Podcast

Europees voetbal. Met natte haartjes nog net je favoriete club mogen zien, of juist samen met je vrienden in de kantine onder het genot van een welverdiend biertje na de training. Maar er zijn ook gelukvogels die hun club daadwerkelijk achternareizen Europa in. Welke mooie Europese tripjes staan er op het programma? Mijn naam is Jean-Paul Rison, en dit is de SANTOS Football Podcast. Op naar Europa!
Bekijk dit item

Twee Champions League-ploegen, Europees voetbal en een avondje in de Eredivisie

Artikel

De interlands zijn nog maar amper achter de rug en de agenda vult zich weer met tal van mooie affiches. In eigen land, over de grens en op alle mogelijke niveaus. SANTOS pikt elke week de mooiste wedstrijden waar je nog naartoe kunt eruit. Dit is ons overzicht!
Bekijk dit item

De voetbalstadions van Dublin

Artikel

Vanavond speelt Oranje in Dublin een belangrijke uitwedstrijd bij Ierland, een land waar we sinds 2001 niet al te goede herinneringen aan hebben. Maar tijd om de bitterheid opzij te zetten: naast de bekende status als het paradijs vol pubs is Dublin ook een verrassend leuke voetbalstad.
Bekijk dit item