Artikel

De leukste tripjes tijdens de interlandbreak

Het voetbalaanbod is tijdens de interlandbreak behoorlijk minder maar niet getreurd, er is nog genoeg voetbal te zien en te bezoeken. SANTOS heeft de mooiste interlands die vanuit Nederland eenvoudig te bezoeken zijn op een rijtje gezet. Met Nederland - Duitsland, wereldkampioen Frankrijk en een aantal opvallende Afrikaanse teams.

De leukste tripjes tijdens de interlandbreak
Nederland - Tsjechie 49611086 BSR AGENCY

Duitsland - Israël

Lijkt het je leuker om Die Mannschaft eens een keer in eigen land in actie zien? Dat kan ook natuurlijk. Op zaterdagavond speelt het Duitse elftal thuis tegen Israël in de PreZero Arena in Sinsheim. Het stadion van Hoffenheim. Een serieus stukje rijden, maar vanuit de grensregio nog best te doen. Kaartjes kun je bestellen op de officiële website van de DFB.

Wereldkampioen Frankrijk in actie

Wil je wereldkampioen Frankrijk eens in het echt zien spelen? Voor de oefeninterland tussen Frankrijk en Zuid-Afrika, aanstaande dinsdag in het Stade Pierre Mauroy in Lille, zijn nog enkele kaarten beschikbaar. Een geweldige mogelijkheid om sterren als Kylian Mbappé, Paul Pogba en Antoine Griezmann eens bij Les Bleus te zien schitteren. De laatste kaartjes koop je op de website van de Franse voetbalbond FFF.

Frankrijk 30880136 BSR AGENCY

Afrikaanse sferen in Kortrijk

Ga je liever voor iets obscuurders? Dat kan ook natuurlijk. Aanstaande vrijdag staat er in het Guldensporenstadion van KV Kortrijk een heuse Afrikaanse voetbalclash op het programma, als om 18:00 uur Zuid-Afrika en Guinee het tegen elkaar op gaan nemen. Je kunt je kaartjes bestellen via de officiële website van KV Kortrijk.

België - Burkina Faso

We blijven in België, want ook voor de Rode Duivels staan er natuurlijk enkele interlands op de rol. Ook een thuiswedstrijd, aanstaande dinsdag tegen Burkina Faso. België speelt voor deze gelegenheid niet zoals gewoonlijk in het wat kille Koning Boudewijnstadion, maar enkele kilometers verderop in het knusse stadion van Anderlecht. Via de website van de Belgische voetbalbond koop je hier je tickets.

45678849 BSR AGENCY 1

Beeld: BSR Agency