Artikel

De leukste tripjes tijdens de interlandbreak

Het voetbalaanbod is tijdens de interlandbreak behoorlijk minder maar niet getreurd, er is nog genoeg voetbal te zien en te bezoeken. SANTOS heeft de mooiste interlands die vanuit Nederland eenvoudig te bezoeken zijn op een rijtje gezet. Met Nederland - Duitsland, wereldkampioen Frankrijk en een aantal opvallende Afrikaanse teams.

Frankrijk 40063791 BSR AGENCY
Nederland - Tsjechie 49611086 BSR AGENCY

Duitsland - Israël

Lijkt het je leuker om Die Mannschaft eens een keer in eigen land in actie zien? Dat kan ook natuurlijk. Op zaterdagavond speelt het Duitse elftal thuis tegen Israël in de PreZero Arena in Sinsheim. Het stadion van Hoffenheim. Een serieus stukje rijden, maar vanuit de grensregio nog best te doen. Kaartjes kun je bestellen op de officiële website van de DFB.

Wereldkampioen Frankrijk in actie

Wil je wereldkampioen Frankrijk eens in het echt zien spelen? Voor de oefeninterland tussen Frankrijk en Zuid-Afrika, aanstaande dinsdag in het Stade Pierre Mauroy in Lille, zijn nog enkele kaarten beschikbaar. Een geweldige mogelijkheid om sterren als Kylian Mbappé, Paul Pogba en Antoine Griezmann eens bij Les Bleus te zien schitteren. De laatste kaartjes koop je op de website van de Franse voetbalbond FFF.

Frankrijk 30880136 BSR AGENCY

Afrikaanse sferen in Kortrijk

Ga je liever voor iets obscuurders? Dat kan ook natuurlijk. Aanstaande vrijdag staat er in het Guldensporenstadion van KV Kortrijk een heuse Afrikaanse voetbalclash op het programma, als om 18:00 uur Zuid-Afrika en Guinee het tegen elkaar op gaan nemen. Je kunt je kaartjes bestellen via de officiële website van KV Kortrijk.

België - Burkina Faso

We blijven in België, want ook voor de Rode Duivels staan er natuurlijk enkele interlands op de rol. Ook een thuiswedstrijd, aanstaande dinsdag tegen Burkina Faso. België speelt voor deze gelegenheid niet zoals gewoonlijk in het wat kille Koning Boudewijnstadion, maar enkele kilometers verderop in het knusse stadion van Anderlecht. Via de website van de Belgische voetbalbond koop je hier je tickets.

45678849 BSR AGENCY 1

Beeld: BSR Agency

Gerelateerd

Een Belgisch prachtaffiche, voor dertien euro naar de Bundesliga en een achterdeur naar Leverkusen - Dortmund

Een Belgisch prachtaffiche, voor dertien euro naar de Bundesliga en een achterdeur naar Leverkusen - Dortmund

Artikel

Zoals elke week heeft SANTOS weer het nodige uitzoekwerk voor de reislustige voetballiefhebber gedaan. Wat speelt er allemaal, en waar kun je makkelijk voor aan kaartjes komen? Wij zochten het voor je uit.
Bekijk dit item
De budgettip: ‘gratis’ met de trein naar de Bundesliga

De budgettip: ‘gratis’ met de trein naar de Bundesliga

Artikel

Je opent om een uur of half één je favoriete uitslagen-app en ziet dat er om half zeven wordt afgetrapt bij Schalke 04 – RB Leipzig. Een snelle check, zijn er nog kaarten? Een paar uur later zitten we in de Veltins Arena naar Bundesliga-voetbal te kijken, en dat hoeft helemaal niet zoveel te kosten.
Bekijk dit item
SANTOS Roadtrip: The Old Firm, Rangers - Celtic

SANTOS Roadtrip: The Old Firm, Rangers - Celtic

Artikel

In deze video reizen we af naar één van de allergrootste wedstrijden ter wereld: THE OLD FIRM, RANGERS - CELTIC! Meer dan honderd jaar rivaliteit, een keiharde strijd op leven en dood tussen protestant en katholiek, blauw en groen en nog veel meer. Een gevecht om de eer van Glasgow, En dat allemaal in één van de gaafste stadions van Groot-Britannië, Ibrox Stadium!
Bekijk dit item
SANTOS Football Podcast: München

SANTOS Football Podcast: München

Podcast

Guten Abend allerseits! Er is geen buitenlandse stad waar meer Nederlandse voetbalgeschiedenis ligt dan in München. Dus trokken we de Lederhosen aan en reisden we af naar Beieren om de Stern des Südens eens nader te onderzoeken. Bereid je voor op veel Bayern München, 1860 München, nieuwe en oude stadions, schreeuwende trainers, Kaiser Franz Beckenbauer, het Oktoberfest en toch ook een stukje FC Hollywood. Auf geht's!
Bekijk dit item