Artikel

SANTOS #24: Voetballand Spanje

De mooiste stadions, het lekkerste eten, historische plekken, bijzondere tips en de beste verhalen. In deze SANTOS-special nemen we je mee naar alle uithoeken van Spanje, het voetballand dat álles heeft wat het leven mooi maakt. Met bijdragen van Sierd de Vos, Edwin Winkels, Jan Mulder en vele anderen. Nu verkrijgbaar!

SANTOS #24: Voetballand Spanje

Spanje. Voetballand pur sang, maar tegelijk zoveel meer dan dat, en in dit nummer komen alle facetten van het Spaanse voetbal aan bod. We proberen de Spaanse voetbalcultuur te doorgronden in al z'n bijzonderheden en gebruiken. Uitgesproken kenners als Sierd de Vos, Edwin Winkels en vele anderen gidsen je door heel Spanje, van Baskenland tot Andalusië, van Galicië tot de Balearen. Natuurlijk ontbreken ook Real Madrid en FC Barcelona niet, en zullen ook Frenkie en Johan voorbij komen, maar we nemen je ook mee langs obscure clubjes en stadions, de beste gerechten en mooiste wandelingen. Met deze SANTOS-uitgave, een zakje zonnepitten en een goedgevulde bocadillo onder je arm zie je Spanje zoals je het nog nooit zag. Viva España!

Gerelateerd

VfL Bochum, een Belgische topper en 1. FC Magdeburg

Artikel

Het is koud, maar als je je goed aankleedt kun je gewoon naar het stadion, ook dit weekend weer. SANTOS zet de mooiste last minute voetbaltrips voor je op een rijtje, waardoor je morgen of overmorgen nog zomaar in een buitenlands stadion kunt zitten.
Bekijk dit item

Brusselse derby Anderlecht - RWDM na 21 jaar terug - en hoe

Artikel

Anderlecht en Molenbeek, twee aan elkaar grenzende gemeenten in het westen van Brussel, elk met hun eigen, iconische voetbalclub. Maar waar RSC Anderlecht al sinds jaar en dag één van de grootste Belgische clubs is, is RWD Molenbeek na tal van faillissementen, fusies en nieuwe pogingen nu écht terug op het hoogste niveau. En dus is ook de derby terug. Op naar Brussel.
Bekijk dit item

SANTOS Football Podcast: FC Groningen, de Euroborg en het Oosterpark

Artikel

Er gaat niets boven Groningen, was de slogan ooit. Gelegen in het uiterste noorden van het land is er in letterlijke zin wel wat voor te zeggen, en ook figuurlijk kunnen niet alle steden zich meten met een bruisende stad als Grunn. In voetballend opzicht gaat er momenteel heel veel boven Groningen, maar dat doet niets af aan de rijke voetbalstad die het is en de verdiensten van de FC. Dus op naar het noorden! Op naar FC Groningen.
Bekijk dit item

Volle bak bij HSV, een Belgische topper en een Europees avondje AZ

Artikel

Het competitievoetbal begint weer, en dat betekent dus ook dat er weer vele voetbaltripjes mogelijk zijn. SANTOS zet, zoals elke week, de mooiste voor je op een rijtje.
Bekijk dit item