Artikel

SANTOS #25: We gaan naar Milaan

Eindelijk is het zover! SANTOS #25 ploft deze week bij de abonnees op de mat en is vanaf nu te bestellen. En het is weer een bijzondere editie, al zeggen we het zelf. Een ode aan een van de meest tot de verbeelding sprekende voetbalsteden, vol bijzondere tips en prachtige verhalen. We gaan naar Milaan!

SANTOS #25: We gaan naar Milaan

Geen stad waar voetbal, cultuur, stijl, mode, nostalgie en het goede leven zo heerlijk samenkomen als in Milaan.

In deze SANTOS-special vind je alle mooie plekken van deze fraaie voetbalstad, liefdevol beschreven door Jean-Paul Rison, uitgegroeid tot dé voetbalreisconnaisseur van Nederland. Bart Vlietstra en Sjoerd Mossou schreven uitgebreide verhalen over San Siro en de specifieke clubculturen van Inter en AC Milan, voetbalbolwerken zoals je die zelden ziet. Huisfotograaf Willem de Kam ging op pad voor schitterende, doorleefde foto’s van de belangrijkste plekken, zowel op de tribunes van San Siro als daarbuiten.

Over dat oerstadion gesproken: dat gaat vermoedelijk over een paar jaar tegen de vlakte. Dus waar wacht je op? Ga als de wiedeweerga naar Milaan met deze voetbalreisgids nonchalant onder je arm. Bestellen kan vanaf nu hier!