Artikel

SANTOS #25: We gaan naar Milaan

Eindelijk is het zover! SANTOS #25 ploft deze week bij de abonnees op de mat en is vanaf nu te bestellen. En het is weer een bijzondere editie, al zeggen we het zelf. Een ode aan een van de meest tot de verbeelding sprekende voetbalsteden, vol bijzondere tips en prachtige verhalen. We gaan naar Milaan!

SANTOS #25: We gaan naar Milaan

Geen stad waar voetbal, cultuur, stijl, mode, nostalgie en het goede leven zo heerlijk samenkomen als in Milaan.

In deze SANTOS-special vind je alle mooie plekken van deze fraaie voetbalstad, liefdevol beschreven door Jean-Paul Rison, uitgegroeid tot dé voetbalreisconnaisseur van Nederland. Bart Vlietstra en Sjoerd Mossou schreven uitgebreide verhalen over San Siro en de specifieke clubculturen van Inter en AC Milan, voetbalbolwerken zoals je die zelden ziet. Huisfotograaf Willem de Kam ging op pad voor schitterende, doorleefde foto’s van de belangrijkste plekken, zowel op de tribunes van San Siro als daarbuiten.

Over dat oerstadion gesproken: dat gaat vermoedelijk over een paar jaar tegen de vlakte. Dus waar wacht je op? Ga als de wiedeweerga naar Milaan met deze voetbalreisgids nonchalant onder je arm. Bestellen kan vanaf nu hier!

Gerelateerd

VfL Bochum, een Belgische topper en 1. FC Magdeburg

Artikel

Het is koud, maar als je je goed aankleedt kun je gewoon naar het stadion, ook dit weekend weer. SANTOS zet de mooiste last minute voetbaltrips voor je op een rijtje, waardoor je morgen of overmorgen nog zomaar in een buitenlands stadion kunt zitten.
Bekijk dit item

Brusselse derby Anderlecht - RWDM na 21 jaar terug - en hoe

Artikel

Anderlecht en Molenbeek, twee aan elkaar grenzende gemeenten in het westen van Brussel, elk met hun eigen, iconische voetbalclub. Maar waar RSC Anderlecht al sinds jaar en dag één van de grootste Belgische clubs is, is RWD Molenbeek na tal van faillissementen, fusies en nieuwe pogingen nu écht terug op het hoogste niveau. En dus is ook de derby terug. Op naar Brussel.
Bekijk dit item

SANTOS Football Podcast: FC Groningen, de Euroborg en het Oosterpark

Artikel

Er gaat niets boven Groningen, was de slogan ooit. Gelegen in het uiterste noorden van het land is er in letterlijke zin wel wat voor te zeggen, en ook figuurlijk kunnen niet alle steden zich meten met een bruisende stad als Grunn. In voetballend opzicht gaat er momenteel heel veel boven Groningen, maar dat doet niets af aan de rijke voetbalstad die het is en de verdiensten van de FC. Dus op naar het noorden! Op naar FC Groningen.
Bekijk dit item

Volle bak bij HSV, een Belgische topper en een Europees avondje AZ

Artikel

Het competitievoetbal begint weer, en dat betekent dus ook dat er weer vele voetbaltripjes mogelijk zijn. SANTOS zet, zoals elke week, de mooiste voor je op een rijtje.
Bekijk dit item