Artikel

SANTOS X Sparenti: Belgische Dag!

SANTOS wil graag mensen inspireren om op reis te gaan, maar we houden er zelf ook van om mooie tripjes te maken. En het leuke is: jij kan mee!

SANTOS X Sparenti: Belgische Dag!

Na het succes van de vorige SANTOS Belgische Dag trekken we nog een keer naar onze zuiderburen, en bieden we het volgende pakket aan:

Op zaterdag 2 december organiseren SANTOS en Sparenti een Belgische voetbalreis vol verrassingen. Met de bus zullen we om 13:30 vertrekken vanaf Hoge Mosten Breda (nabij station Breda-Prinsenbeek) om een bezoek te brengen aan KV Mechelen – Sint Truiden & Royal Antwerp – OH Leuven op één dag.

  • Inclusief busvervoer
  • Wedstrijdticket KV Mechelen – Sint Truiden
  • Wedstrijdticket Royal Antwerp – OH Leuven
  • Bijzondere tips ter plaatse
  • Speciale gast
  • Leuke extra’s inbegrepen

Ga je met ons mee? Meld je dan nu hier aan!Gerelateerd

VfL Bochum, een Belgische topper en 1. FC Magdeburg

Artikel

Het is koud, maar als je je goed aankleedt kun je gewoon naar het stadion, ook dit weekend weer. SANTOS zet de mooiste last minute voetbaltrips voor je op een rijtje, waardoor je morgen of overmorgen nog zomaar in een buitenlands stadion kunt zitten.
Bekijk dit item

Brusselse derby Anderlecht - RWDM na 21 jaar terug - en hoe

Artikel

Anderlecht en Molenbeek, twee aan elkaar grenzende gemeenten in het westen van Brussel, elk met hun eigen, iconische voetbalclub. Maar waar RSC Anderlecht al sinds jaar en dag één van de grootste Belgische clubs is, is RWD Molenbeek na tal van faillissementen, fusies en nieuwe pogingen nu écht terug op het hoogste niveau. En dus is ook de derby terug. Op naar Brussel.
Bekijk dit item

SANTOS Football Podcast: FC Groningen, de Euroborg en het Oosterpark

Artikel

Er gaat niets boven Groningen, was de slogan ooit. Gelegen in het uiterste noorden van het land is er in letterlijke zin wel wat voor te zeggen, en ook figuurlijk kunnen niet alle steden zich meten met een bruisende stad als Grunn. In voetballend opzicht gaat er momenteel heel veel boven Groningen, maar dat doet niets af aan de rijke voetbalstad die het is en de verdiensten van de FC. Dus op naar het noorden! Op naar FC Groningen.
Bekijk dit item

Volle bak bij HSV, een Belgische topper en een Europees avondje AZ

Artikel

Het competitievoetbal begint weer, en dat betekent dus ook dat er weer vele voetbaltripjes mogelijk zijn. SANTOS zet, zoals elke week, de mooiste voor je op een rijtje.
Bekijk dit item