Artikel

Speelschema Premier League 2023/24 bekend

Misschien ben je nog niet eens bekomen van het afgelopen voetbalseizoen, in Engeland kijkt men alweer vooruit: de Premier League heeft zojuist het speelschema voor het nieuwe seizoen bekendgemaakt, dat op 11 augustus van start gaat.

Speelschema Premier League 2023/24 bekend

De Premier League trapt af op vrijdagavond als promovendus Burnley kersvers treble winner Manchester City op bezoek krijgt. Een bijzonder duel voor trainer Vincent Kompany, die jarenlang bij City in de defensie stond. Meest in het oog springende affiche van de eerste speelronde is ongetwijfeld de topper tussen Chelsea en Liverpool op zondagmiddag 13 augustus.

Nu het speelschema uit is, kan het plannen weer voorzichtig beginnen. Naar welke wedstrijd ga jij direct op zoek? Het volledige speelschema - onder voorbehoud van tv-verschuivingen - vind je hier.


Beeld: Shutterstock

Gerelateerd

Rauwe voetbalhistorie in Schotland en Noord-Ierland

Artikel

In Nederland zijn we over het algemeen verwend met mooie en degelijke voetbalaccommodaties. Gelukkig maar, zo slecht hebben we het hier niet. Maar toch heeft het ook wel wat als een stadion er niet meer zo clean uitziet, als de tand des tijds heeft toegeslagen. Leon Janssen Lok trok naar de overkant van de Noordzee en ging op zoek naar de rauwe voetbalhistorie in Schotland en Noord-Ierland.
Bekijk dit item

SANTOS Football Podcast: Europese Awaydays 23/24

Podcast

Europees voetbal. Met natte haartjes nog net je favoriete club mogen zien, of juist samen met je vrienden in de kantine onder het genot van een welverdiend biertje na de training. Maar er zijn ook gelukvogels die hun club daadwerkelijk achternareizen Europa in. Welke mooie Europese tripjes staan er op het programma? Mijn naam is Jean-Paul Rison, en dit is de SANTOS Football Podcast. Op naar Europa!
Bekijk dit item

Twee Champions League-ploegen, Europees voetbal en een avondje in de Eredivisie

Artikel

De interlands zijn nog maar amper achter de rug en de agenda vult zich weer met tal van mooie affiches. In eigen land, over de grens en op alle mogelijke niveaus. SANTOS pikt elke week de mooiste wedstrijden waar je nog naartoe kunt eruit. Dit is ons overzicht!
Bekijk dit item

De voetbalstadions van Dublin

Artikel

Vanavond speelt Oranje in Dublin een belangrijke uitwedstrijd bij Ierland, een land waar we sinds 2001 niet al te goede herinneringen aan hebben. Maar tijd om de bitterheid opzij te zetten: naast de bekende status als het paradijs vol pubs is Dublin ook een verrassend leuke voetbalstad.
Bekijk dit item