Podcast

SANTOS Football Podcast: Ruhrgebied

Je rijdt bij Arnhem het land uit, trekt op de Autobahn het gas open en binnen een halfuur rij je het Ruhrgebied in. Het barst er van de clubs, van gigantisch groot tot klein en obscuur. Een soort lelijk Londen, maar wat komen we er graag. Van Borussia Dortmund tot MSV Duisburg, van Schalke 04 tot Rot-Weiss Essen. Op naar Duitsland. Op naar het Ruhrgebied.

SANTOS Football Podcast: Ruhrgebied

Beeld: Shutterstock

Gerelateerd

SANTOS Football Podcast: Lissabon

Podcast

Een stad als deze verdient een eigen podcast. Er huizen twee grote Europese clubs, het is nota bene niet al te lang geleden nog een toernooistad geweest, en dan hebben we het alleen nog maar over het voetbal gehad. Want deze stad is meer, de combinatie van klimaat en cultuur maakt het bovendien één van de meest geliefde stedentrips. Op naar Lissabon!
Bekijk dit item

Een groot affiche in België, Bundesliga-voetbal en een dubbel in Frankrijk

Artikel

De interlandbreak zit er weer op, een beslissende fase in het clubvoetbal breekt aan. En wat is er nou mooier dan er in het stadion bij te zijn, waar dan ook. Zin om een leuk voetbalreisje te maken? De komende dagen is er weer voldoende mogelijk in binnen- en buitenland. Zoals elke week zet SANTOS de leukste wedstrijden waar je eventueel naar toe kunt voor je op een rijtje!
Bekijk dit item

Nieuw in de shop: Football Shirt Map Posters

Artikel

Een paar nieuwe pareltjes in onze shop: zogeheten Football Shirt Map Posters. Een heerlijke trip down Memory Lane, kom terug in de sferen van de jaren '90 met deze alternatieve kaarten vol iconische voetbalshirts. Herken jij ze allemaal? Bestel jouw exemplaar nu!
Bekijk dit item

SANTOS Football Podcast: Noordrijn-Westfalen

Podcast

We hebben het een paar weken geleden al gezegd: ook net over de grens is er zoveel te beleven, dat kun je onmogelijk in één podcast proppen. Alleen in Noordrijn-Westfalen is al zoveel te beleven, daar kun je uren over praten. En dus pakken we nu, na vorige keer het Ruhrgebied te hebben gedaan, het zuiden van de deelstaat erbij. Op naar die Heimat! Op naar Noordrijn-Westfalen.
Bekijk dit item