Podcast

SANTOS x Ontdek de Eredivisie: Amsterdam

De Eredivisie bestaat dit jaar 65 jaar, en dus reden om de bijzonderste plekken uit de geschiedenis eens onder de loep te nemen in de SANTOS Football Podcast, in samenwerking met ESPN en de Eredivisie. We nemen je mee, samen met hoofdsponsor KPN, langs het netwerk van de Eredivisie. Met vandaag: voetbalstad Amsterdam

SANTOS x Ontdek de Eredivisie: Amsterdam

Amsterdam. De hoofdstad van het land die bij veel mensen tot de verbeelding spreekt, maar elders in het land ook veel weerstand oproept. Presentator Jean-Paul Rison ontvangt Marciano Vink (oud-Ajacied en nu analist bij ESPN) en Menno Pot (Amsterdammer, Ajax-supporter en schrijver van meerdere boeken over de club), twee gasten die de stad als geen ander kennen. Ze gidsen je mee door Amsterdam, langs vooroordelen, wedstrijden in de Meer en het Olympisch Stadion, de Goede Beul en nog veel meer.

De Eredivisie bestaat dit seizoen 65 jaar. Om dit te vieren, neemt SANTOS je samen met Eredivisie, ESPN en hoofdsponsor KPN mee langs het netwerk van de Eredivisie. Ontdek bijzondere locaties, anekdotes en de voetbalcultuur van Nederland. Een spotlight op de plekken waar onze voetbalclubs het diepst geworteld zijn.

Er zijn in Utrecht, maar ook in andere steden tal van plekken die bepalend zijn geweest in 65 jaar Eredivisie, en we hebben de meest bijzondere voetbalplekken voor je verzameld. Wil je nou zelf al deze plekken eens bezoeken? Ga dan naar https://www.eredivisie.nl/ontdek/, verzamel alle virtuele vaantjes van jouw club en maak kans op mooie prijzen!

Wil je nou nog meer weten over deze plekken? SANTOS en de Eredivisie hebben samen een reisgids uitgebracht, waarin we alle steden uitvoerig bespreken en onder de loep nemen, een ideale handleiding om deze steden te bezoeken en beter te leren kennen. Ga naar https://www.santosfootballplanet.nl/shop/product/voetbalreisgids-nederland/ om hem te bestellen!

Beeld: BSR Agency