Podcast

SANTOS x Ontdek de Eredivisie: Rotterdam

We gaan iets - voor ons - nieuws doen. De eerste SANTOS Football Podcast is een feit, met onze allereerste aflevering in een bijzondere samenwerking met ESPN en de Eredivisie. We nemen je mee, samen met hoofdsponsor KPN, langs het netwerk van de Eredivisie. Met vandaag: voetbalstad Rotterdam.

SANTOS x Ontdek de Eredivisie: Rotterdam

Rotterdam is een bijzondere voetbalstad. Een havenstad met een rauw randje, en tegelijk de enige stad in Nederland die drie profclubs telt. Presentator Jean-Paul Rison en Rotterdammers Maarten de Fockert (oud-doelman en co-host Cor Potcast) en Bart Vlietstra (co-hoofdredacteur SANTOS en journalist bij De Volkskrant) nemen je mee langs de meest bijzondere voetbalplekken van de Maasstad. En we bellen met Peter Houtman, de levende Feyenoord-legende die het Rotterdamse voetbal als geen ander kent.


De Eredivisie bestaat dit seizoen 65 jaar. Om dit te vieren, neemt SANTOS je samen met Eredivisie, ESPN en hoofdsponsor KPN mee langs het netwerk van de Eredivisie. Ontdek bijzondere locaties, anekdotes en de voetbalcultuur van Nederland. Een spotlight op de plekken waar onze voetbalclubs het diepst geworteld zijn.

Er zijn in Rotterdam, maar ook in andere steden tal van plekken die bepalend zijn geweest in 65 jaar Eredivisie, en we hebben de meest bijzondere voetbalplekken voor je verzameld. Wil je nou zelf al deze plekken eens bezoeken? Ga dan naar https://www.eredivisie.nl/ontdek/, verzamel alle virtuele vaantjes van jouw club en maak kans op mooie prijzen!

Wil je nou nog meer weten over deze plekken? SANTOS en de Eredivisie hebben samen een reisgids uitgebracht, waarin we alle steden uitvoerig bespreken en onder de loep nemen, een ideale handleiding om deze steden te bezoeken en beter te leren kennen. Ga naar https://www.santosfootballplanet.nl/shop/product/voetbalreisgids-nederland/ om hem te bestellen!

Beeld: BSR Agency