Artikel

Spotgoedkoop naar Burnley, een volle bak bij Lens - Lyon of Villarreal - Juventus?

Langzaam maar zeker gaan de Europese stadions stukje bij beetje van het slot. Ook in de komende week zijn er weer een aantal fantastische wedstrijden te bezoeken, en SANTOS heeft de mooiste voor je uitgezocht.

Spotgoedkoop naar Burnley, een volle bak bij Lens - Lyon of Villarreal - Juventus?

Reis verantwoord!

Voordat je verder leest: wij zijn natuurlijk de laatsten die het coronavirus verder willen helpen verspreiden. Houd je dus netjes aan alle lokale protocollen en blijf bij twijfel over je gezondheid lekker thuis.

Dat een avondje op Turf Moor een uiterst sfeervolle aangelegenheid is kon je vorige week hier al lezen, en de topaffiches blijven elkaar opvolgen in Burnley. Na Manchester United en Liverpool komt komende woensdag Tottenham Hotspur op bezoek bij Wout Weghorst en consorten. Kaartjes zijn in de vrije verkoop verkrijgbaar, vanaf 30 pond.

Burnley ligt drie kwartier met de trein boven Manchester, en daar heb je – van woensdag tot vrijdag – al voor 25 euro een retourvlucht naartoe, vanuit Eindhoven. Kun je op donderdag mooi Old Trafford en het Etihad Stadium bezoeken.

Burnley Turf Moor 35254020 BSR AGENCY

Een vol huis bij Lens - Lyon

Noord-Frankrijk is dichterbij dan je denkt, en in voetbalperspectief betekent dat dat RC Lens en Lille dichterbij zijn dan je denkt. Onlangs kon je al naar Lille – PSG, nu komt bij RC Lens het Olympique Lyonnais van Peter Bosz op bezoek, aanstaande zaterdag om 17:00 uur. De laatste kaarten zijn in de verkoop gegaan en het Stade Bollaert-Delelis gaat sowieso uitverkopen, dus een mooie kans om het sfeervolle Lens te ervaren.

Champions League-voetbal bij Villarreal - Juventus

De grootste dorpsclub van Europa, Villarreal, is doorgestoten naar de knock-outfase van de Champions League. Daarin krijgt het komende dinsdag het grote Juventus op bezoek in het Estadio de la Ceramica. Het is nog niet uitverkocht en kaartjes zijn vrij verkrijgbaar. Vanuit Nederland vlieg je op Valencia, van waar je de trein richting het noorden pakt, naar het kleine Vila-Real.

Villarreal 48154725 BSR AGENCY

Een West-Vlaamse derby

Blijf je liever dichter bij huis? Aanstaande zaterdag ontvangt KV Kortrijk om 18:30 uur het Zulte Waregem van slechts 14 km verderop, een onvervalste West-Vlaamse derby. In Kortrijk vinden ze die van Waregem de boeren, andersom vinden ze in Waregem die van Kortrijk maar ‘dikke nekken’, arrogant. Je kunt erbij zijn, kaartjes zijn te koop op de website van KV Kortrijk.

KV Kortrijk 53189304 BSR AGENCY

Eupen - Club Brugge

Voor Club Brugge staat komende zondag de verste uitwedstrijd van het seizoen op het programma, als Blauw-Zwart om 16:00 aftrapt bij Eupen. Een bijzondere wedstrijd, aangezien Eupen uit Duitstalig België komt, niet ver van Limburg. Kaartjes voor de wedstrijd in het Stadion am Kehrweg kun je eenvoudig bestellen op de website van Eupen en gaan vanaf 15 euro over de toonbank.

Beeld: BSR Agency

Gerelateerd

Rauwe voetbalhistorie in Schotland en Noord-Ierland

Artikel

In Nederland zijn we over het algemeen verwend met mooie en degelijke voetbalaccommodaties. Gelukkig maar, zo slecht hebben we het hier niet. Maar toch heeft het ook wel wat als een stadion er niet meer zo clean uitziet, als de tand des tijds heeft toegeslagen. Leon Janssen Lok trok naar de overkant van de Noordzee en ging op zoek naar de rauwe voetbalhistorie in Schotland en Noord-Ierland.
Bekijk dit item

SANTOS Football Podcast: Europese Awaydays 23/24

Podcast

Europees voetbal. Met natte haartjes nog net je favoriete club mogen zien, of juist samen met je vrienden in de kantine onder het genot van een welverdiend biertje na de training. Maar er zijn ook gelukvogels die hun club daadwerkelijk achternareizen Europa in. Welke mooie Europese tripjes staan er op het programma? Mijn naam is Jean-Paul Rison, en dit is de SANTOS Football Podcast. Op naar Europa!
Bekijk dit item

Twee Champions League-ploegen, Europees voetbal en een avondje in de Eredivisie

Artikel

De interlands zijn nog maar amper achter de rug en de agenda vult zich weer met tal van mooie affiches. In eigen land, over de grens en op alle mogelijke niveaus. SANTOS pikt elke week de mooiste wedstrijden waar je nog naartoe kunt eruit. Dit is ons overzicht!
Bekijk dit item

De voetbalstadions van Dublin

Artikel

Vanavond speelt Oranje in Dublin een belangrijke uitwedstrijd bij Ierland, een land waar we sinds 2001 niet al te goede herinneringen aan hebben. Maar tijd om de bitterheid opzij te zetten: naast de bekende status als het paradijs vol pubs is Dublin ook een verrassend leuke voetbalstad.
Bekijk dit item