Artikel

Eindelijk eens naar Tottenham Hotspur, Manchester City of San Siro

Langzaam maar zeker gaan de Europese stadions stukje bij beetje van het slot. Ook in de komende week zijn er weer een aantal fantastische wedstrijden te bezoeken, en SANTOS heeft de mooiste voor je uitgezocht.

Tottenham shutterstock 1368849128

Reis verantwoord!

Voordat je verder leest: wij zijn natuurlijk de laatsten die het coronavirus verder willen helpen verspreiden. Houd je dus netjes aan alle lokale protocollen en blijf bij twijfel over je gezondheid lekker thuis.

KV Oostende - uitwaaien aan zee

KV Oostende – uitwaaien aan zee

Blijf je liever dichter bij huis? KV Oostende speelt zaterdagavond om 18:30 thuis tegen OH Leuven. Het belooft een mooie dag te worden zaterdag, dus ideaal te combineren met een dagje uitwaaien aan zee: de Diaz Arena ligt op een paar minuten wandelen van het strand van Oostende. De kaartprijzen beginnen bij 15 euro.

Manchester City Aguero 52782079 BSR AGENCY

Manchester City, Christian Eriksen en meer

Ook midweeks wordt er gevoetbald in Engeland, wat heet, er staat een complete competitieronde op het programma. De misschien wel best voetballende ploeg van Europa, Manchester City speelt op woensdagavond om 19:45 (lokale tijd) thuis tegen Brentford, dat onlangs Christian Eriksen aantrok. Kaartjes zijn in de vrije verkoop verkrijgbaar vanaf 25 pond.

Langer in Engeland blijven? De avond ervoor speelt Manchester United uit bij Burnley (een halfuurtje boven Manchester City. Wout Weghorst tegen Cristiano Ronaldo op Turf Moor, en ook hier zijn kaartjes voor verkrijgbaar in de vrije verkoop.

Op donderdag zou je ook nog naar Liverpool – Leicester City kunnen: uitverkocht via de club, maar verschillende Nederlandse ticketsites bieden er nog kaarten voor aan.

London Calling: West Ham United – Watford of Fulham - Millwall

Ook in Londen wordt (uiteraard) gevoetbald en heb je zoals gewoonlijk weer ruime keuze uit verschillende wedstrijden. Meest in het oog springend is West Ham United – Watford op dinsdagavond, waarbij je al voor 20 pond een plekje in het grote London Stadium hebt. Zoek je het liever wat authentieker en bescheidener? Op Craven Cottage – volgens sommigen het mooiste stadion van Londen – staat er een onvervalste Londense derby op het programma: koploper Fulham ontvangt het Zuid-Londense Millwall.

Vind je één wedstrijd niet genoeg? Op woensdagavond is het Queens Park Rangers – Middlesbrough op Loftus Road, in West-Londen.

OH Leuven – RC Genk

OH Leuven – RC Genk

In België staat er ook een competitieronde op het programma. In Leuven speelt OH Leuven op woensdagavond tegen RC Genk. Voor amper 20 euro heb je een kaartje, en als je nog studeert kost het je slechts een tientje.

AC Milan fans 47216655 BSR AGENCY

Beeld: Shutterstock, BSR Agency

Gerelateerd

SANTOS #23: Voetbalreisgids Londen

SANTOS #23: Voetbalreisgids Londen

Artikel

London calling! De nieuwste SANTOS staat volledig in het teken van één van de mooiste voetbalsteden ter wereld, zo niet de allermooiste: Londen. Een stad waar altijd gevoetbald wordt, en met deze gids in de hand leer je alles over voetbalreizen naar Londen, hoe je dat zelf kan ondernemen en wat je dan absoluut niet mag missen. Pre-order 'm nu!
Bekijk dit item
SANTOS Football Podcast: Oost-Londen

SANTOS Football Podcast: Oost-Londen

Podcast

Deze maand brengt SANTOS een heuse voetbalreisgids over Londen uit, en in het kader van deze uitgave staat de SANTOS Football Podcast de komende weken volledig in het teken van de Britse hoofdstad. Elke week behandelen we een windrichting, vertellen we iets over de stadions in dit deel, de geschiedenis van de clubs en wat je buiten het voetbal echt niet mag missen. Met deze week: Oost-Londen!
Bekijk dit item
Dit zijn de mooiste voetbalreistips tot aan het WK

Dit zijn de mooiste voetbalreistips tot aan het WK

Artikel

Niet bij alle clubs kom je even makkelijk aan kaartjes. Hoe hoger het niveau, hoe moeilijker het is om aan kaarten te komen, doorgaans. Toch is er altijd een manier, via onze reispartners P1 Travel en Number 1 Voetbalreizen bijvoorbeeld. Samen met hen zetten we de leukste buitenkansjes tot aan het WK op een rijtje.
Bekijk dit item
SANTOS Football Podcast: Zuid-Londen

SANTOS Football Podcast: Zuid-Londen

Podcast

Deze maand brengt SANTOS een heuse voetbalreisgids over Londen uit, en in het kader van deze uitgave staat de SANTOS Football Podcast de komende weken volledig in het teken van de Britse hoofdstad. Elke week behandelen we een windrichting, vertellen we iets over de stadions in dit deel, de geschiedenis van de clubs en wat je buiten het voetbal echt niet mag missen. Met deze week: Zuid-Londen!
Bekijk dit item